• SKTOL ry
  • sktol@sktol.org

Suomen käännöstoimistojen liitto

Suomen käännöstoimistojen liitto SKTOL ry on vuonna 1983 perustettu käännösalan asiantuntijayritysten järjestö, joka toimii jäsentoimistojensa,
käännöspalveluiden käyttäjien, kääntäjien ja koko alan hyväksi.

SKTOL on alan eurooppalaisen kattojärjestön EUATC:n perustajajäseniä.

 
  • SKTOL on nyt SKY Suomen käännöstoimistojen liitto SKTOL on nyt Suomen kielipalveluyritykset SKY. Yhdistys kutsuu jäsenikseen kielipalveluja tarjoavia yrityksiä.
    Lue lisää...
  • Kites Symposium: early bird ja kolme kahden hinnalla Ilmoittaudu Kitesin 10-vuotisjuhlasymposiumiin early bird -hintaan 130 euroa viimeistään 30.9.2017. Samalla kannattaa ilmoittaa useampi, kolme nimittäin pääsee mukaan kahden hinnalla. 1.10.2017 alkaen hinta onkin sitten…
    Lue lisää...
  • Kitesin juhla-Symposium 2017 Kites ry täyttää tänä vuonna pyöreät kymmenen, ja sitä juhlistetaan Kites Symposiumilla 25.10.2017. Juhlavuoden tapahtuman pääpuhujia on muun muassa Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen.
    Lue lisää...
Infinity-Loop@2x

Jäseneksi?

SKTOL:n jäseneksi voi hakea yritys, joka on toiminut päätoimisesti käännösalalla vähintään kahden vuoden ajan ja jonka liikevaihto on yhdistyksen edellyttämällä tasolla. Jäsenyrityksen tulee hyväksyä liiton tarkoitus, säännöt ja eettiset ohjeet ja sitoutua noudattamaan niitä.

Lue lisää
Retina-Ready

Mitä hyödyn?

Jäsenyys tarjoaa tuoreinta tietoa alan kansainvälisestä kehityksestä ja tapahtumista sekä koulutusta ja keskustelua eri aiheista. Jäsenyrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa alaa koskeviin hankkeisiin ja kilpailutuksiin.

Lue lisää
Chat@2x

Jäsenet

SKTOL:n jäseniin kuuluu kaiken kokoisia toimistoja pienistä tietyn kieliparin tai erikoisalan taitajista suuriin monikielisen viestinnän osaajiin. Jäseniä yhdistää laadukkuus, ammattimaisuus ja kiinnostus kehittää käännöspalveluiden laatua sekä alan toimintaedellytyksiä.

Lue lisää

EUATC